KRISTINA IR GEDIMINAS LAUKIA VESTUVIŲ

Kristina – 28 metų būsimoji nuotaka. Gediminas – metais vyresnis jos brolis, kuris ruošiasi būti vestuvių liudininku. Jie abu nekantriai laukia rugsėjo pradžioje vyksiančios šventės, tačiau prieš ją išsikėlė sau tikslą – sulieknėti. Tam puikiai pasitarnavo „Nutriless“ projektas „Lieknėjame dviese“.

130 kilogramų svėrusi Kristina nuo vaikystės buvo apkūni. Mokydamasi 10 klasėje ir jau tada sverdama 110 kilogramų ji pradėjo laikytis drastiškos dietos ir aktyviai sportuoti. Po dvejų metų į mokyklos išleistuves ji atėjo vilkėdama dailia suknele ir sverdama 70 kilogramų.

Deja, šiuo savo pasiekimu mergina džiaugėsi neilgai. Po kelerių metų svoris ne tik sugrįžo, bet priaugo ir papildomų kilogramų. Jaunai merginai buvo pripažintas antrojo laipsnio nutukimas.

„Didžiausia problema buvo ta, kad baigusi laikytis dietos, kuri buvo tikrai labai griežta, nebežinojau, kaip sveikai gyventi toliau. Vėl pradėjau valgyti tai, ką norėjau. Manau, žinių trūkumas ir lėmė tai, kad grįžau prie senų įpročių ir kūno formų“, – pasakoja Kristina.

Jos brolis Gediminas didelio antsvorio neturėjo, tačiau buvo nepatenkintas marškinių sagas plėšiančiu pilvuku. Jis svėrė 104,6 kilogramus ir jau trejus metus niekaip neprisiruošdavo nei keisti valgymo įpročių, nei nueiti į sporto salę.

„Nutriless“ projektas tapo puikia paskata broliui ir seseriai keisti gyvenimo būdą. Kristina suprato, kad per 21 dieną savo svajonės nespės įgyvendinti, tačiau jai tai bus labai geras startas. Ji jau žinojo, kad sunkiausia yra pati pradžia, kai reikia išjudinti pirmuosius kilogramus ir neprarasti motyvacijos.

Mergina kartu su ją ypač aktyviai palaikančiu broliu sąžiningai laikėsi „Nutriless“ lieknėjimo metodo. 10 dienų brolis ir sesuo vartojo tik pakaitinį maistą – vanilės ir šokolado skonio kokteilius bei kreminę vištienos sriubą. Dar 11 dienų Kristina ir Gediminas laikėsi mažo kaloringumo mitybos plano. Be jiems įprasto sveiko maisto kelis kartus per dieną jie vartojo ir „Nutriless“ produktus.

Per 21 dieną brolis ir sesuo pasiekė įspūdingų rezultatų. Kristina sulieknėjo 10, o Gediminas – 9,6 kilogramais. Jie ir toliau stebi savo svorį, reguliariai sportuoja. Būsimoji nuotaka užtikrintai juda savo tikslo link. Pasibaigus projektui ji papildomai atsikratė 5 kilogramų, taigi, jos svoris šiuo metu yra 115 kilogramų.

Iki 95 kilogramų sulieknėjęs Gediminas taip pat nesiruošia sustoti. Iki sesers vestuvių ir savo 30-mečio jubiliejaus jis nori sverti 90 kilogramų ir pagaliau vietoje pilvuko puikuotis sporto salėje užsiaugintais raumenimis.

„Apie šį lieknėjimo metodą galime pasakyti tik teigiamus atsiliepimus. Vienintelis ir didžiausias jo trūkumas – teks keisti visus iki šiol turėtus drabužius“, – juokauja Kristina.

Seseriai antrina ir brolis: „Pastebėjome, kad daug žmonių komentuoja, kritikuoja mus, nors patys net nepabandė sulieknėti. Mes į tai nekreipiame dėmesio. Mes jau žinome, kad „Nutriless“ lieknėjimo metodas tikrai veikia“.

 

Susiję stripsniai

+
Slapukų nustatymai
Būtinieji
Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, mūsų sistemose negali būti išjungti.
Funkciniai
Šie slapukai suteikia galimybę pagerinti funkcionalumą ir suasmeninimą, pavyzdžiui, jie pagerina pateikiamo turinio formatą ir formą, nustato šrifto dydį ar svetainės elementų pozicijas. Jie gali būti įdiegti mūsų arba kitų tiekėjų, kurie teikia į mūsų puslapius įdėtas paslaugas. Jei neleisite šiems slapukams veikti, kai kurios ar visos minėtos funkcijos negalės tinkamai veikti. Funkciniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Statistiniai
Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti apsilankymus ir lankytojų srauto šaltinius, kad galėtume matuoti ir gerinti svetainės veikimą. Pvz., pateikti skaitomiausią turinį pagal rubrikas, kategorijas. Visa šių slapukų informacija yra apibendrinta, todėl anoniminė. Jei neleisite šiems slapukams veikti, nežinosime, kad lankėtės mūsų puslapyje. Statistiniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Reklaminiai
Šiuos slapukus per mūsų svetainę naudoja mūsų reklamos partneriai. Tos bendrovės gali juos naudoti jūsų interesų profiliui formuoti ir jums tinkamoms reklamoms kitose svetainėse parinkti. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų pasiūlymų. Reklaminiai slapukai šiuo metu nenaudojami.