MANTAS: PAGALIAU ĮVEIKIAU ALKĮ

Įkvėptas žmonos pokyčių Mantas (36 m.) nusprendė ir pats patikrinti, ar efektyvus yra „Nutriless“ lieknėjimo metodas. 162 kilogramus svėręs 193 centimetrų ūgio vyras pasiryžo 7 dienas laikytis „Nutriless“ VLCD lieknėjimo metodo.

7 dienas Mantas visiškai atsisakė įprasto meniu ir maitinosi tik pakaitiniu „Nutriless“ maistu – kokteiliais ir kremine vištienos sriuba, bei gėrė daug vandens. Maitintis jis stengėsi kas 3-4 valandas ir nė karto neleido sau nusižengti mitybos režimui.

„Esu kelis kartus bandęs pasilaikyti dietų, bet viskas labai greitai baigdavosi – alkis nugalėdavo. „Nutriless“ produktai man patiko tuo, kad išgėrus kokteilį ar suvalgius sriubą nesijaučiau alkanas, užteko ir jėgų, ir energijos. Nejaučiau visiškai jokio silpnumo ar irzlumo, o motyvaciją didino tai, kad per dieną vidutiniškai nukrisdavo po kilogramą“, – pasakojo vyras.

Po 7 dienų Manto svarstyklės vietoje 162 kilogramų jau rodė 155 kilogramus. Tačiau vyras nesustojo. Jis pradėjo sveikiau maitintis, taip pat ir toliau, kelis kartus per dieną, vartojo „Nutriless“ produktus kūno svoriui kontroliuoti.

Pasikeitė ne tik Manto mitybos įpročiai, bet ir gyvenimo būdas. Kasdien vyras stengdavosi nueiti po 10 tūkstančių žingsnių, taip pat užsirašė į sporto klubą.

Lygiai po mėnesio svarstyklės rodė dar labiau džiuginančius skaičius – 147 kilogramus. Tačiau vyras nesiruošia sustoti. Jo tikslas yra įrodyti sau, kad gali  sulieknėti bent iki 120 kilogramų.

Dabar Mantas jaučiasi energingesnis, jo laisvalaikis – kokybiškesnis. Labiausiai vyrui patinka tai, kad marškinėliai, kaip jis pats sako, nebelipa ant pilvo

Susiję stripsniai

+
Slapukų nustatymai
Būtinieji
Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, mūsų sistemose negali būti išjungti.
Funkciniai
Šie slapukai suteikia galimybę pagerinti funkcionalumą ir suasmeninimą, pavyzdžiui, jie pagerina pateikiamo turinio formatą ir formą, nustato šrifto dydį ar svetainės elementų pozicijas. Jie gali būti įdiegti mūsų arba kitų tiekėjų, kurie teikia į mūsų puslapius įdėtas paslaugas. Jei neleisite šiems slapukams veikti, kai kurios ar visos minėtos funkcijos negalės tinkamai veikti. Funkciniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Statistiniai
Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti apsilankymus ir lankytojų srauto šaltinius, kad galėtume matuoti ir gerinti svetainės veikimą. Pvz., pateikti skaitomiausią turinį pagal rubrikas, kategorijas. Visa šių slapukų informacija yra apibendrinta, todėl anoniminė. Jei neleisite šiems slapukams veikti, nežinosime, kad lankėtės mūsų puslapyje. Statistiniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Reklaminiai
Šiuos slapukus per mūsų svetainę naudoja mūsų reklamos partneriai. Tos bendrovės gali juos naudoti jūsų interesų profiliui formuoti ir jums tinkamoms reklamoms kitose svetainėse parinkti. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų pasiūlymų. Reklaminiai slapukai šiuo metu nenaudojami.