NUTRILESS SRIUBA PAGAL „VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS“

„Nutriless“ kreminė vištienos skonio sriuba pagal „Virtuvės mitų griovėjus“!

Sriubos receptas Nutrilles VMG
Nemėgstate rutinos ir vieno skonio? Efektyviai kūno linijas dailinti padedanti „Nutriless“ kreminė vištienos sriuba, pasitelkus šiek tiek fantazijos, kasdien gali tapti tikru atradimu. „Virtuvės mitų griovėjai“ pataria, kaip paįvairinti jums įprastą sriubos skonį. Paragaukite, pažadame – nustebsite!

d

d

d


VIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS (151 KCAL)

Sudedamosios dalys (1 porcijai)

VIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS1 maišelis „Nutriless“ vištienos skonio kreminės sriubos

30 g moliūgo

30 g morkos

40 g brokolio

Paruošimas

Smulkiais kubeliais supjaustykite moliūgą, morką, brokolį suskirstykite smulkiais žiedynais. Užpilkite daržoves verdančiu vandeniu ir palaikykite 1 minutę, nukoškite. Į dubenėlį pilkite paruoštos „Nutriless“ sriubos ir įdėkite daržovių.

d

d


VIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU VIRTAIS AVINŽIRNIAISVIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU VIRTAIS AVINŽIRNIAIS (133 KCAL)

Sudedamosios dalys (1 porcijai)

1 maišelis „Nutriless“ vištienos skonio kreminės sriubos

15 g sausų avinžirnių

Paruošimas

Avinžirnius užmerkite iš vakaro. Ryte išvirkite. Užpilkite sriubą karštu vandeniu, išmaišykite, įdėkite virtų avinžirnių, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

d

d


VIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU VIRTA KALAKUTIENA IR ŠPINATAISVIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU VIRTA KALAKUTIENA IR ŠPINATAIS (172 KCAL)

Sudedamosios dalys (1 porcijai)

1 maišelis „Nutriless“ vištienos skonio kreminės sriubos

50 g virtos kalakutienos/vištienos filė

5 g špinatų

Paruošimas

Išvirkite kalakutienos filė, supjaustykite ją šiaudeliais. Šviežius špinatus pasmulkinkite. Sumaišykite su paruošta „Nutriless“ sriuba.

d


VIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU ŠVIEŽIOMIS DARŽOVĖMISVIŠTIENOS SKONIO KREMINĖ SRIUBA SU ŠVIEŽIOMIS DARŽOVĖMIS (TIK 128 KCAL)

Sudedamosios dalys (1 porcijai)

1 maišelis „Nutriless“ vištienos skonio kreminės sriubos

30 g cukinijų

5 g citrinų sulčių

Paruošimas

Cukinijas, supjaustytas kubeliais, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite rozmarinais. Palikite pusvalandžiui. Pasiruoškite „Nutriless“ sriubą ir dėkite cukinijų kubelių į dubenėlį. Galite įdėti ir kitų daržovių, pavyzdžiui, pomidorų.

d


VIŠTIENOS SKONIO SRIUBA SU NEKEPINTAIS GRIKIAIS

VIŠTIENOS SKONIO SRIUBA SU NEKEPINTAIS GRIKIAIS (180 KCAL)

Sudedamosios dalys (1 porcijai)

1 maišelis „Nutriless“ vištienos skonio kreminės sriubos

15 g nekepintų grikių

5 g petražolių ir mėtų

5 g citrinų sulčių

Paruošimas

Petražoles ir mėtas sutrinkite trintuve, įpilkite citrinų sulčių. Nekepintus grikius iš vakaro užmerkite. Į paruoštą sriubą dėkite grikių ir žolelių užpilo.

+
Slapukų nustatymai
Būtinieji
Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, mūsų sistemose negali būti išjungti.
Funkciniai
Šie slapukai suteikia galimybę pagerinti funkcionalumą ir suasmeninimą, pavyzdžiui, jie pagerina pateikiamo turinio formatą ir formą, nustato šrifto dydį ar svetainės elementų pozicijas. Jie gali būti įdiegti mūsų arba kitų tiekėjų, kurie teikia į mūsų puslapius įdėtas paslaugas. Jei neleisite šiems slapukams veikti, kai kurios ar visos minėtos funkcijos negalės tinkamai veikti. Funkciniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Statistiniai
Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti apsilankymus ir lankytojų srauto šaltinius, kad galėtume matuoti ir gerinti svetainės veikimą. Pvz., pateikti skaitomiausią turinį pagal rubrikas, kategorijas. Visa šių slapukų informacija yra apibendrinta, todėl anoniminė. Jei neleisite šiems slapukams veikti, nežinosime, kad lankėtės mūsų puslapyje. Statistiniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Reklaminiai
Šiuos slapukus per mūsų svetainę naudoja mūsų reklamos partneriai. Tos bendrovės gali juos naudoti jūsų interesų profiliui formuoti ir jums tinkamoms reklamoms kitose svetainėse parinkti. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų pasiūlymų. Reklaminiai slapukai šiuo metu nenaudojami.