ŽIVILĖ: NUO 42 DYDŽIO IKI 38 – VOS PER 3 SAVAITES

Živilė Petroševičienė (31 m.) – laimingai ištekėjusi dviejų dukrų mama. Moteris turi puikią šeimą, mėgstamą darbą, tačiau vis dažniau pagaudavo save galvojant, kad nėra patenkinta tuo, ką mato veidrodyje. Įpratusi matyti save liekną, ji su nerimu lipdavo ant svarstyklių.

Prieš keletą metų be siūlių braškėjimo galėjusi puoštis 36 dydžio suknelėmis, dabar Živilė sprausdavosi tik į 40 ar net 42 dydžio drabužius.

Moters kantrybė trūko, kai jos giminaitė paklausė ar tik šeima nelaukia pagausėjimo. Dieną, kai Živilė pradėjo vartoti „Nutriless“ produktus, jos svarstyklės rodė 72 kilogramus.

10 dienų moteris sąžiningai laikėsi „Nutriless“ VLCD metodo ir vartojo tik pakaitinį maistą – „Nutriless“ vanilės ir šokolado skonio kokteilius bei kreminę vištienos sriubą ir gėrė daug vandens. Taip pat kasdien ji ėjo ne mažiau kaip 10 tūkstančių žingsnių.

Per dešimt dienų Živilės svoris sumažėjo iki 68 kilogramų. Po to dar 11 dienų atkakli moteris laikėsi specialiai jai sudaryto mitybos plano, tačiau jos valgiaraštyje liko ir „Nutriless“ produktų, kuriais ji keisdavo du ar tris valgymus per dieną.

Lygiai po trijų savaičių Živilė svėrė 66 kilogramus ir negalėjo atsidžiaugti laisvai krentančia balta kaip sniegas 38 dydžio suknele.  Per tris savaites moters liemens apimtis sumažėjo 9 centimetrais, viršutinė klubų dalis – 7 centimetrais, šlaunis – 5 centimetrais.

Živilė nebegrįžo prie savo senų mitybos įpročių. Vartodama „Nutriless“ produktus jį įprato maitintis reguliariai, kas 3 valandas, gerti daugiau vandens ir būti fiziškai aktyvesnė. Ir dabar ji visada po ranka turi „Nutriless“ produktų, kuriuos labai patogu vartoti, kai skuba ar neturi galimybės pasigaminti maisto namuose. Šiuo metu Živilė sveria 64 kilogramus ir spinduliuoja džiaugsmu: „Pagaliau veidrodyje – vėl aš!“

Susiję stripsniai

+
Slapukų nustatymai
Būtinieji
Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, mūsų sistemose negali būti išjungti.
Funkciniai
Šie slapukai suteikia galimybę pagerinti funkcionalumą ir suasmeninimą, pavyzdžiui, jie pagerina pateikiamo turinio formatą ir formą, nustato šrifto dydį ar svetainės elementų pozicijas. Jie gali būti įdiegti mūsų arba kitų tiekėjų, kurie teikia į mūsų puslapius įdėtas paslaugas. Jei neleisite šiems slapukams veikti, kai kurios ar visos minėtos funkcijos negalės tinkamai veikti. Funkciniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Statistiniai
Šie slapukai leidžia mums skaičiuoti apsilankymus ir lankytojų srauto šaltinius, kad galėtume matuoti ir gerinti svetainės veikimą. Pvz., pateikti skaitomiausią turinį pagal rubrikas, kategorijas. Visa šių slapukų informacija yra apibendrinta, todėl anoniminė. Jei neleisite šiems slapukams veikti, nežinosime, kad lankėtės mūsų puslapyje. Statistiniai slapukai šiuo metu nenaudojami.
Reklaminiai
Šiuos slapukus per mūsų svetainę naudoja mūsų reklamos partneriai. Tos bendrovės gali juos naudoti jūsų interesų profiliui formuoti ir jums tinkamoms reklamoms kitose svetainėse parinkti. Jie veikia unikaliai identifikuodami jūsų naršyklę ir įrenginį. Jei neleisite šiems slapukams veikti, įvairiose kitose svetainėse nematysite mūsų tikslingai Jums skirtų pasiūlymų. Reklaminiai slapukai šiuo metu nenaudojami.